Apex – anilox henger és sleeve, ragasztó hengerek

Megbízhatóság, tartósság, innováció

Az Apex International rendkívül dinamikusan fejlődő, innovatív társaság, amely saját fejlesztéseivel  meghatározót alkotott, továbbá az új technológiák terjesztésével az iparág fejlődését folyamatosan segíti  (60°-os csészekialakítás és  YAG lézerezés terjesztése, nemesacél és kerámia enyvező hengerpár, GTT technológia).
Az Apex gyárt és felújít krómhengereket, speciális felhordó / adagoló hengereket, de igazi erőssége a kerámiahengerek gyártása és felújítása.

A gyártási és értékesítési feladatok hat kontinensen, több mint 80 országban zajlanak.
Felhasználók számára az Apex raszterhengerek gyártása, felújítása mellett rendszeres szemináriumokat szervez és tart a vevők folyamatos informálása, továbbképzése érdekében. Az Apex mindig készen áll az ügyfelek személyes igényeinek kiszolgálására.

A raszterhengerek tisztításának, karbantartásának fontosságát hangsúlyozva a BioClean és BioJet termékeket önálló vállalkozásként testvércégük, a BicarBlast forgalmazza.
A felhalmozódott gyártási és technológiai tapasztalat garancia a minőségi festékfelvitel és szabályozás biztosítására.

Anilox struktúrák

Az Apex kínálatában elérhető csészeformák:

anilox-csésze-formák

 

GTT technológia

A Genetic Transfer Technology, röviden GTT, mérnököknek a valaha volt legjobb festékátadó felület kifejlesztésére irányuló többéves munkájának forradalmian új terméke. A görgőzött és keménykrómozott illetve a hexagonális kerámia aniloxokat követően ez a festékadagoló technológiák harmadik generációja. Inspirációt részben a természetben fellelhető szuper hatékony geometriák szolgáltatták. A GTT csatornái igen hasonlóak a DNS-sprirálhoz, másrészt Hollandia csatornarendszeren alapuló vízkezeléséhez, melyek kihasználják a hidraulikus áramlás erejét. Egyszerűbben fogalmazva a hatékony és kiegyensúlyozott festékmenedzsment bele van kódolva a GTT génjeibe.

 

apex-anilox-gtt

 

Az Apex által kifejlesztett és szabadalmaztatott GTT technológiás festékadagoló hengerei úgy a Kodak Flexcel NX mind az Esko HD-Flexo alkalmazásokkal kiváló eredményeket mutatnak. A henger speciális felületi kialakítása biztosítja a rendkívül csekély méretű rácspontok megfelelő alátámasztása mellett a kívánt festékmennyiséget, a nyitott felületi szerkezetnek illetve a hagyományos raszterhengerekénél akár 40%-al sekélyebb struktúrájának köszönhetően (a festék nincs minden oldalról falakkal behatárolt csészékbe kényszerítve) a festék jobban tud ürülni, frissülni, a struktúra átöblítődni friss festékkel, ezáltal a színerő tartása könnyebb, a tisztítás miatti állásidő csökken.

A GTT felületének megjelenítése Troika 3D mikroszkóp segítségével.

 

GTT ISMERTETŐ

A GTT HAT TITKA
 
BELISSIMA

A Bellissima DMS a Hamillroad által kifejlesztett, díjnyertes raszterezési megoldás a flexo számára. A Bellissima szabadalmaztatott technológiája arra lett optimálva, hogy 4000 dpi mellett ipari standard felszereltséggel működjön, lehetővé téve nyomdák számára olyan részlethűség és nyomtatási eredmény elérését, amely általában mély- illetve ofszetnyomtatásban, 300-450 lpi pontsűrűséggel biztosítható. A képvisszaadási hűség terén adódó előnyök mellett a Bellissima DMS egyéb előnyöket is biztosít a vállalkozások részére.

BELISSIMA TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
 
Részletes leírásért kattintson az alábbi hivatkozásokra:
APEX Youtube CSATORNÁJA
ANILOXOK HELYES KEZELÉSE
ANILOX TISZTÍTÓ BERENDEZÉSEK
ANILOX TISZTÍTÓSZEREK
ANILOX TISZTÍTÁSI JAVASLATOK
ANILOX MÉRŐMŰSZER – TROIKA

Reklamáció, garancia:
Reklamációs eljárás menete
Felelősségvállalás kizárása alsó korrózió esetén