Troika – AniCam 3D mikroszkóp és anilox menedzsment rendszer

TROIKA AniCam 3D mikroszkóp mérő-ellenőrző készülék –
flexo nyomólemezek, lézergravírozott nyomóformák, anilox hengerek vizsgálatához.

A műszer a digitális maszkréteg, a kész flexo-, magas- és mélynyomó lemezek / hengerek, valamint lézervésett nyomóformák sleeve-ek vizsgálatára szolgál. Alkalmas rácsfelbontás illetve rácsszög ellenőrzésére, pontméret / ponttávolság mérésére, relief mélység vizsgálatára, 3D megjelenítésre.
A készülék szoftvere segítségével pontos kimutatást lehet készíteni a vizsgált nyomólemezekről a mérési eredmények letárolásával.

A mérőkészülék jól használható anilox hengerek felületének / csészestruktúrájának ellenőrzésére. Vizsgálható, hogy a csészékben van-e beszáradás, mennyire ép esetleg repedezett vagy sérült a struktúra, a stégek milyen állapotúak. A felület struktúrájának könnyebb ellenőrzését 3D megjelenítés segíti. Raszterhengerek és sleeve-ek esetében azokat érdemes már beérkezésük alkalmával megmérni, majd ezt követően a rendszeres ellenőrzések eredményét rögzíteni, így a hengerek állapota, az elhasználódás mértéke pontosan nyomon követhető. Ezt a nyilvántartást felhasználva hengerre lebontva ütemezhetőek a rendszeres időszakos tisztítások, fel lehet készülni a megfelelő időben elvégzendő felújításokra.

Videó a készülék megismeréshez:

Flexo nyomólemezek, lézergravírozott nyomóformák ellenőrzésére

Anilox hengerek vizsgálatához

Mélynyomó hengerek vizsgálatához

Letölthető prospektusok: 

Flexo nyomólemezek, lézergravírozott nyomóformák ellenőrzésére

Anilox hengerek vizsgálatához

Mélynyomó hengerek vizsgálatához