Flint – XSYS név változás

Tisztelt Hölgyek és Urak,

az elmúlt hónapokban a Flint Group új stratégiát dolgozott ki, hogy a csomagolóanyag-gyártó ipar számára megoldások szolgáltatójává váljon. Ennek eredményeként a Flint Group-on belül új üzletágat hoztunk létre. A Flint Group két külön üzletágát összevontuk.

Következésképpen a Xeikon Digital pre-press részét integráltuk a flexografikai divízióba, ezáltal a Xeikon a jövőben kizárólag a digitális nyomtatás piacára tud koncentrálni. A flexografikai és a pre-press szervezeteket EGY CSAPATBA integráltuk XSYS néven ? ThermoFlexX, nyloflex, Xpress és egyéb márkák ? rendszerek / Systems. Mindezeket egy olyan jól bevezetett márkanév alatt egyesítettük, amely már kötődik a Flint Group-hoz.

A két terület egyesítéséről szóló döntés nem spontán döntés volt. Két osztályunk, a kutatási és a fejlesztési már hosszú évek óta szorosan együttműködik értékesítési részlegünkkel. Ez az együtt-működés úgy vevőinknek, mint nekünk hasznunkra vált. Világos példája egy nyomólemezgyártó és a kidolgozóberendezés-gyártó közti együttműködés előnyének a moduláris, teljesen automatikus lemezkidolgozó sor, a ThermoFlexX Catena, amelyet az elmúlt hónapokban vezettünk be a piacra.

Az XSYS összekapcsolja az egyes pontokat és egy fontos lépést tesz a flexografikus nyomdai elő-készítés átfogó rendszerszolgáltatójává válás felé. Összerakjuk ami összetartozik: nyomólemezek flexo- és magasnyomtatáshoz, lemezkidolgozó berendezések (oldószeres és oldószermentes), lézeres levilágító rendszerek, valamint sleeve és adapter.

Amit ígérünk Önnek: megbízható, stabil nyomtatás. Rugalmasság. Termékeinkre számíthat, ezek mind fenntarthatóak, mi pedig következetesen betartjuk amit mondunk és teszünk. Lelkesedésünk, rugalmasságunk és agilitásunk ügyfeleink számára a legnagyobb hasznot hozzák. Csakúgy, mint termékeink – ötvözzük az állandóságot a rugalmassággal és a nyitottsággal.

Emellett bevezettünk egy szlogent is, amely kifejezi, mire törekszünk nap mint nap: Be Brilliant. A ragyogás lényünk és tevékenységünk magja. Termékeink, szolgáltatásaink és megjelenésünk egy célt követ ? elsődlegesen az Önök, ügyfeleink szemében ragyogónak lenni.

Összességében az XSYS a flexográfiai ipar specialistájává és az Önök preferált partnerévé válik a költséghatékony és magas minőségű nyomdaipari megoldások kifejlesztésében. Mindent átfogó koncepciónkkal testre szabott és rendkívül hatékony megoldásokat kínálunk Önnek.

Azért hogy megmutassuk Önöknek, mit képviselünk és mit kínálunk, létrehoztunk egy filmet, amelyet az alábbi linkre kattintva megtekinthet.

Köszönjük együttműködésüket és köszönjük, hogy ügyfeleink közé tartoznak.

Friedrich von Rechteren
Globális kereskedelmi alelnök XSYS

2021 január 15.
Stuttgart, Németország