BOBST keskeny pályás nyomógépek

 

A BOBST csoport többségi részesedést szerzett a Nuova GIDUE S.r.l. olasz címke- és csomagolóipari nyomdagépeket gyártó cégben, így a csoport újabb területen bővítette kínálatát.
Cégünk a GIDUE megalakulása óta látja el lelkesen az olasz gépgyártó magyarországi képviseletét. A GIDUE rendkívül dinamikus és sikeres társaság, amely az 1999-es, brüsszeli Labelexpo-n történt bemutatkozása óta a vezető keskenypályás nyomógépgyártók közé jött fel figyelemreméltó műszaki megoldásaival, évi kb. 80 darab kiszállított, illetve 16 magyarországi nyomógép referenciájával.

A nyomógépek új szériája, M-line néven kerültek bevezetésre. A keskeny pályás nyomdagépek a BOBST kínálatában 370 és 630 mm közötti munkaszélességekben készülnek. A gép hatékonyságának záloga ma is az egyszerű kezelhetőséget és stabil nyomatminőséget biztosító Flower? nyomómű.

A BOBST kínálatában található nyomógépek rendkívül gazdag opciós választékkal szerelhetők fel. Nyomatminőségük megfelel a legigényesebb, legmagasabb elvárásoknak.

A gyártó weboldalán további hasznos információk találhatók meg a nyomdagépekről.