Rotec sleeve és adapter

Rotec sleeve

A németországi Ahausban 1990-ben alapított Rotec GmbH megalakulása óta kétségkívül az egyik leginnovatívabb gyártó és a sleeve-technológia vezető szállítójának számít.
Magas piaci részaránnyal rendelkezik világviszonylatban, mind a kéményfelületű (Blue Light), mind az általa elsőként kifejlesztett kompresszíbilis sleeve és az egyéb felhasználási területeken (végtelenített, varrat nélküli sleeve-ek, anilox alapsleeve-ek stb.). Minőségi termékük a kompresszíbilis sleeve, amely egyedülálló nyomtatási képessége révén a vegyes, raszteres, tónusos, szöveges munkák jó minőségű nyomtatását teszi lehetővé.

rotec® Blue Light Sleeve

rotec® Lightweight Sleeve

rotec® Compressible Sleeve

rotec® Premium Sleeve

rotec® Label Sleeve

rotec® Hybrid Sleeve

rotec® High Speed Sleeve

 

Rotec adapter

rotec-adapter

rotec® Bridge Adapter

rotec® Unifit Adapter

rotec® Airo Adapter

rotec® Atlas Adapter

 

Újdonság – ROTEC ECO BRIDGE adapter

 

 

A rotec® Eco Bridge egy kezelőoldali légáteresztő gyűrűvel rendelkező adapter, amely légpárnát alakít ki, lehetővé téve a sleeve egyszerű és gyors szerelését. A sleeve szerelés megkönnyítése érdekében standard adapterek 4 – 8 levegő kiáramló furattal bírnak. Ezzel szemben a rotec® Eco Bridge az adapter teljes kerületét átölelő légpárnát állít elő. Ez garantálja a sleeve gyors, egyszerű és biztos szerelését.

 

ECO Bridge Részletes ismertető

Tippek rotec® felhasználóknak 

Stork lista

Kliséragasztó típusok