JetCleaning

Örömmel jelentjük be, hogy holland partnerünk, a JetCleaning (korábbi BicarBlast) csatlakozott a Clean Solutions nevű szakmai társuláshoz.
A Clean Solutions Group további tagjai: Flexoclean, Rogier Bosman Chemie és Vecotix.
Hisszük, hogy ez a társulás mindenki számára előnyökkel jár, a tagokat minden bizonnyal erősebbé és versenyképesebbé teszi a globális piacon. A szélesebb körű termékkínálat, a megnövekedett erőforrások és a tagok összeadódó tapasztalatai lehetővé teszik, hogy a legösszetettebb tisztítási feladatokra is megfelelő megoldásokat tudjanak kínálni.

A JetCleaning a BioClean márkanév alatt forgalomba hozott legkülönbözőbb (vízbázisú, oldószeres ill. UV-fetékkel / lakkal / ragasztóval szennyezett hengerek, klisék, alkatrészek tisztítására szolgáló) tisztítóanyagok mellett mechanikus alkalmazású vegyszeres, speciális vegyszeres (Deepwave), szárazporos (BioJet) és IL8000 és AL1500 típusjelzéssel lézeres tisztító berendezéseket egyaránt kínál anilox hengerek és mélynyomó (pl. Cold-Seal) hengerek gyors, hatékony és abszolút kezelő- ill. környezetbarát módon történő tisztítására.