Donauchem – kimosófolyadékok

A Donauchem világszerte elismert, a vegyi anyagok széles skálájának gyártására és disztribúciójára szakosodott vegyipari vállalat.

A Hoffmann Kft. több éve működik együtt az osztrák központtal, akikkel közösen gyorsan és hatékonyan szolgálja ki a hazai nyomdák szükségleteit.

A minőségi flexolemezek többnyire változatlanul oldószeres kimosásúak, melyhez a gyártó többféle eltérő tulajdonsággal rendelkező oldószert kínál.

 

nylosolv® A – a minőségi kidolgozásért

A nylosolv® A kimosófolyadék két hidrokarbonát és egy alkohol összetevőjéből áll. A használt oldat újrahasznosítás érdekében desztillálható. Kiváló lepárlási eredmény érhető el vákuumos lepárló használatával. A lepárlás után a három komponensű anyag összetétele gyorsan és egyszerűen ellenőrizhető, az adalékanyagok hozzáadásával az eredeti arány visszaállítható, így folyamatosan azonos minőség és hatásfok érhető el a fotopolimer nyomólemezek kidolgozása során.

Főbb előnyei a következők:
– intenzív kimosás, rövid kimosási idők, ezzel a nyomólemez duzzadásának minimalizálása
– gazdaságos regenerálás és desztillálási maradékkezelés
– szakszerű használat és desztillálás esetén akár 85-90%-os visszanyerés is lehetséges

 

Cyrosol – a könnyen kezelhető kimosó folyadék

A Donauchem saját márkás terméke a fotópolimer lemezek kidolgozásához. Javarészt szénhidrogén származékból álló keverék. Szintén regenerálható, visszanyerhető a kimosófolyadék. A regenerált folyadékot rendszeresen szükséges új oldószerrel frissíteni a minőség megtartásához.

Flint által kínált klisékidolgozó berendezések.

A kimosófolyadékok lepárlása.