Miért minket válasszon?

Hoffmann Kft.

A Hoffmann Kft. hagyományosan a hazai csomagolóanyag gyártók és nyomtatók  beszállító partnere. Nyomtatandó alapanyagokon és nyomdafestéken kívül szinte mindent szállítunk a hazai flexonyomdák részére.

Kínálatunkban szerepelnek flexonyomógépek (keskeny- ill. szélespályásak egyaránt), segédanyagok, berendezések a flexo formakészítéshez, kliséragasztók, raszterhengerek, sleeve-ek stb.

1992-ben alapított cégünk szinte együtt nőtt fel a magyarországi flexonyomtatással. Hazai partnereink között valamennyi jelentősebb flexoüzem megtalálható. Importból, döntően európai partnereinktől szerezzük be termékeinket, melyek egy részét budaörsi telephelyünkön tároljuk és raktárról szolgálunk ki. Beszállítóink közül a Flint Group Germany GmbH, Stuttgart meghatározó szerepű.

Gondosan megválogatott szállítói körünkkel rendszermegoldásokat nyújtunk, a technológia élenjáró elemeit forgalmazzuk. A társaság forgalmának majd 90%-át a flexonyomtatással összefüggő termékek alkotják. Bizonyos műszaki segédanyagokkal a hullámlemez- és kartonfeldolgozók valamint a formanyomtatvány-gyártók beszállítói is vagyunk.

Nem termelünk, nem alkotunk, de közvetítünk.

Meggyőződésünk, hogy ezzel a közvetítéssel a magyarországi flexonyomtatás fejlődésének egyik motorja vagyunk.

Egyrészt közvetítjük szállítóink ismereteit, fejlesztéseit, tapasztalatait, alkalmazástechnikai fogásait. Ezeket ültetjük át a szállított termékekkel, javaslatokkal, képzéssel a hazai felhasználók környezetébe.
Büszkék vagyunk arra, hogy gondosan megválogatott beszállítói körünk a flexonyomtatás élvonalát képviseli!
Ők így együtt sokkal erősebbek, sokkal többet nyújthatnak hazai partnereinknek, mint külön-külön.
E pezsdítő szinergiának haszonélvezői is és közvetítői is vagyunk. Örömünkre szolgál, hogy ezeket a tapasztalatokat és információkat első kézből kapjuk és oszthatjuk meg hazai partnereinkkel.

Másrészt közvetítjük hazai partnereink tapasztalatait, véleményét gyártóink felé. Lételemünk a vevőinktől, felhasználóinktól kapott visszajelzés, a gyakorlati tapasztalatok, az újabb igények folyamatos feldolgozása, továbbítása, elemzése szállítóinkkal.

Telephely

Telephelyünk Budaörs központjának közelében van, az M1-M7-es autópályák Budaörs-Nyugat kijáratától alig 800 méterre (Az M1 és M7 autópályák közös szakaszán a 10. – 11. km között). Irodánk és raktárunk egy épületben van, jól megközelíthető, kiváló parkolási és rakodási lehetőséggel rendelkezik.