Új nyomólemez – nyloflex® FTC

A nyloflex FTC Digital nyomólemez kitűnő teljesítményt nyújt a hullámlemez postprint nyomtatáshoz, úgy a mosóteknő-effektus rendkívül hatásos csökkentésével, valamint kiemelkedő nyomtatási minőségével.

  • Flat Top flexo nyomólemez, kiváló nyomtatási eredményt biztosít a legkülönbözőbb minőségű nyomathordozókon egyaránt.
  • A gyors beállásoknak és csekély selejtnek köszönhetően költségtakarékosság és megnövekedett termelékenység jellemzi.
  • A Flat Top Dot technológia bonyolultságának jelentős csökkentése növeli a reprodukálhatóságot illetve a klisékészítés konzisztenciáját.

A nyloflex FTC Digital nyomólemez a ?The Easy Way? család nyloflex FTF Digital ?t követő újabb tagja, mely a flexibilis csomagolóipar számára kínál flat top klisé megoldást és elnyerte a 2016-os ?Flexographic Technical Innovation Award? díjat.

A nyloflex FTC Digital a Flat Top Dot előnyeit egyszerű és hatásos módon nyújtja, mivel a standard digitális lemezekkel megegyező módon dolgozható fel, elkészítéséhez nincsen szükség kiegészítő berendezésekre, további munkafolyamatokra vagy segédanyagokra. Ezáltal a Flat Top kidolgozás bonyolultsága lényegesen csökken, miközben a reprodukálhatóság javul. A kliséanyag a  nyloflex lemezekre jellemző tartósságot, robusztusságot, magas ózonállóságot és jó tárolhatóságot nyújtja.

Nyomtatás során az új flexo nyomólemez a reprodukálható nyomateredmények eléréséhez magasabb példányszámbírást biztosít, akár nagyobb nyomtatási sebesség mellett is. A nyloflex FTC Digital a pontértékek csekélyebb megemelést teszi szükségessé, a teljes nyomtatás során így is  a pontértékek szerényebb növekedése mellett.

Az új nyloflex FTC Digital nyomólemez 2,84 mm és 6,35 mm közötti vastagságokban áll rendelkezésre.