BOBST- 20SEVEN nyomógép

A BOBST  „20SEVEN – We make it happen” mottó alatt házi rendezvény keretein belül mutatja be új központi ellennyomó hengeres 20SEVEN flexonyomógépét 2018 február 27 – 28.-án a bielefeldi Competence Center-ben.

Az új nyomógép bemutatására egy rendkívül aktuális témával, nevezetesen a fix színekkel való nyomtatással összekötve kerül sor. A rendezvény ezen túlmenően bőven kínál lehetőséget kapcsolat építésre és ápolásra.

Az új 20SEVEN – mint a 20SIX továbbfejlesztése – meggyőző példája annak, hogy megoldások részleteinek javításával nem csak a hatékonyság és termelékenység növelhető, hanem a termelő berendezés az új eljárási trendekhez is igazítható.

A 20SEVEN továbbfejlesztett műszaki megoldásai különösképpen a gyártási eljárás maximális biztonságát célozzák, ezáltal a nyomógépet rendkívüli mértékben alkalmassá teszik a fix színekkel való nyomtatásra.

Az igényes nyomtatási bemutatók szemléltetik a 20SEVEN rendkívüli teljesítőképességét fix színekkel történő nyomtatás során, miközben ennek a nyomtatási eljárásnak sokoldalú aspektusait márkatermék kínálók, felhasználók valamint nyomtatási specialisták világítják meg legkülönbözőbb perspektívákból. Pódiumvita ill. beszélgetés során a látogatóknak lehetőségük nyílik kérdéseket intézni a szakértőkhöz.

A keretprogram a látogatók számára alkalmat kínál iparági kollégákkal, márkatermék kínálókkal és folyamatspecialistákkal folytatandó eszmecserére.
Ezenkívül a rendezvény keretein belül az E-szervíz – amely a hibafeltárás, temelés felügyelet és termelékenység-növelés széles spektrumához rendelkezésre áll – szintén bemutatásra kerül a

Bobst Bielefeld által nemrégiben létrehozott Training Center-ben. Ez a Training Center a jövőben gyakolatszerzés és továbbképzés mellett kutatási és fejlesztési célokat is szolgál.

A program a rendezvény mindkét napján 10.30-tól körülbelül 06.30-ig tart.

A CI Flexo Open House bejelentkezéshez és időpontegyeztetéshez
kérjük jelezze nekünk részvételi szándékát e-mailben.